Studera vid Vuxenskolan

Vuxenskolan är en del av Studieförbundet Vuxenskolan som är ett av Sveriges största studieförbund och en lokal kraft för utveckling av föreningsliv, kultur och samhälle.

Hos oss studerar du i en personlig miljö och i en takt som passar dig. Vårt mål är att du som studerande ska få en utbildning anpassad efter dina erfarenheter, kunskaper och behov. För oss är det viktigt att du känner dig trygg i dina studier och därför vill vi gärna erbjuda ett upplägg som passar just dig.

Likabehandlingsplan

I Sverige har alla skolor en Likabehandlingsplan. Den finns för att studerande som känner sig kränkta eller mår dåligt på skolan ska få hjälp. På Vuxenskolan förs ett aktivt arbete mot mobbing. Våra ledord är respekt och trivsel. Det är lika viktigt att vi respekterar andra och att vi i vår tur blir respekterade av andra. Skolan är vår arbetsplats och vi vill att våra dagar ska fungera i samförstånd, ömsesidighet och turtagning. Nedan finner du en länk till likabehandlingsplanen i sin helhet:

Likabehandlingsplan

Likabehandlingsplan på lätt svenska

Kvalitet

För oss är det viktigt att resultatet blir som du förväntar dig och att du är nöjd med din utbildning. Därför följer vi regelbundet upp hur det går och vad vi kan bli bättre på för just dig.

Icons etc

Dela:

Skriv ut: